Hemma nu..

Yeaah då var man hemma nu, sköönt att vila fötterna lite, sprungit in och ut i massa butiker, för tanken var ju att vi skulle shoppa massa massa fiint, men ja hitta inget, kom hem med slingor som ja tänkte göra imorgon får hoppas att de blir bra bara.

imorgon blir det en tur till torp också, får hoppas på att ja kanske kan hitta mig nått fint där istället, torp är ju bäst hehe =D


God morgon mina vänner.

Idag ska jag och Linda till Göteborg och shoppa, och så ska Linda bränna sig, aaaaj.. Det ska bli supertrevligt, och jag hoppas på att hitta ett par snygga skor. Sen så blir det ju självklart thai mat också, kan de bli så mycket bättre? =D


vad ska ni hitta på idag då?

Gaaah..

Helvete vad trött jag är, fattar ingenting.. Ja vill hem till "min" babe och mysa, men vill han mysa med mig tro? nee.
sen så är ja jätte sugen på coca cola också, men har jag nån coca cola? nee.

Blir galen.

En kul kväll..


Igår kväll åkte jag, Rebecca, Andreas och Dalberg hem till Rikard och umgicks med han och Markus lite, vi lyssna på dålig musik och hade det trevligt, jag och Rebecca flumma rätt tyckte me min kamera, det var kul.. ( små barn roar sig lätt )


Här kommer lite bilder från igår...

    

   

Söta bilder, eller va säger ni =D
     


Elin glad...

Igår var jag och pappa på SIBA och jag köpte mig en kamera, en Canon ixus  85 15 den är bra =)
eller den duger åt mig iallfall..

Lite fest..

Åkte med syster till Tim på lite fest, Var inte så festsugen, men man kan ju åka me och bara va social. Det var lite olika folk där, och festen började bra men slutade i blod, svätt och tårar men efter enstund blev det bra igen ( jag var inte med i de ) känns ju bra.. Vi alla drog vidare till Cheers där ja träffa Marcus och Rikard så ja tillbringa sista tiden med dem, goa pojkar =D

Hemma hos Tim..

     

Robin sjöng och spelade gitarr för mig lite..

 

Bilder på de killar som ser hårda ut men som är rätt mjuka..
Rikard bjöd mig på nått guldigt och starkt..


  


Vimmel..



Bild på mig och värdens underbaraste Linda, Älskar dig massa, du är guld värd.

bild från igår, på GG.. Trevlig kväll tillsammans med Linda, Emma, Jennifer och Sanna.


Kort sammanfattning av min jul..

Jag stiger upp klockan 10.00 och ser att tomten varit hos mig, Jag öppnar paketet och i var det ett par jultroser och sockar.. Jag hoppar in i duschen och börjar göra mig lite iordning, Jag och syrran går till öb för att handla till julklappsleken..

13.55 Vi tar bilen till Moster, där väntar Moster och Bengt, Jessica, Tobias, lilla Tindra och hunden Bruno..

14,00 Mat, Maten står serverad och vi hugger in på en gång, så mycket gott.. Men bäst är ju Mosters omelett och mammas köttbullar. Vi äter och äter och äter lite till..

15,00 Kalle Anka.. ( jag är rätt trött på kalle anka, men ja kolla på hela programet. )

16,30 ho ho ho finns de några snälla barn ?
Då ser vi tomten utanför och han ska självklart komma till oss =) Vi får nått paket var sedan går han vidare till några andra barn..  Det blir också lite kaffe med bakelse till..

Sedan spelar några spel några spelar play station och några äter lite godis..

19,30 Paket öppning. Massa massa paket som ska delas ut, jag fick massa fint..

21,00 Julklappsleken... wiiihoo riktigt kul..

22,00 så åker vi hem.. kändes skönt att komma hem, borta bra men hemma bäst..

Så har min dag sätt ut typ.. Eller har ja missat nått? ( ni som var där? )
tiderna är ju inte exakta men nästan..


Tack för en jätte bra dag..


God jul på er mina underbara läsare!

Jag hoppas ni får en trevlig jul
med massa skratt och glädje, klappar och en massa mat.





Julklappshandla

Godmorgon.. steg precis upp och tänkte hoppa in i duschen för att göra mig redo för torp, har ju bara köpt två julklappar så jag har lite att göra. Funderar oxå lite på om ja ska göra slingor, men är så jobbigt att dra ut mitt hår ur den där mössan..

Ikväll blir de uppesittarkväll me bingolotto som varje kväll dagen innan julafton =)

Vad ska ni göra idag?

Jul i vårt hus.

  



 




Idag kom brevet på posten..

hjärtat dunkar...

Jag kom in.. den 19 januari ska jag böra plugga till butiksförsäljare.. Är jag nervös? jaa som fan..
men de ska väl gå bra hoppas jag..

känns overkligt att jag ska börja plugga. men det är bara att köra..

Idag är ingen vanlig dag...

.. För idag är det Robins födelsedag.. hurra huraa hurra.
Hoppas du får en jätte bra dag bääjbi..

Ögongodis..


 

Hjärthalsband med glaspärlor och trassel..

Alla smycken går att beställa.



Att knyta runt handleden



gulligull..

Black and white

 


Behöver fixa till min lugg den är inte så rak..

Ny design

Nu har ja äntligen fått min blogg fixad av en super söt och snäll tjej. Är jätte glad =)
besök henne
här ..




Helgen före julafton

Igår var jag rätt seg och trött hela dagen och vid klocka 20.00 bestämde jag mig för att dra ut och käka mat, det blev thai mat tillsammans med Amanda, Sara, Andreas och dalberg, så j*vla gott, skulle nog nästan kunna leva på det. När vi käkat klart så drog vi vidare till singelkvällen på Cheers där var det massa singlar och kondomeriet hade dukat upp med lite godsaker på ett bord, det fans också fiskedamm där jag fick mig ett par gula stringtroser haha ( string är så gräsligt, inget ja skulle kunna ta på mig.. ).. Men kände mig fortfarande seg och trött så jag gick hem till R och somna gott i hans nya säng =)

Idag har jag varit på torp och köpt mina första julklappar, seg som ja är och resten av julklapparna får jag nog ta och köpa på tisdag. Är ni färdiga med era julklappar?

Nu vill jag att klockna ska bli 19,00 för då börjar Gossip Girl, söndagens höjdpunkt.

Harrys 18

Igår kväll var det harrys 18, och eftersom min syster nyss fyllt 18 så drog vi dit, Det var Jag, Amanda, Linda, Lina, Andres och Kristian =) Det var trevligt mycke folk och jag dansa som en galning..

Idag..

.. Har jag varit inne istan och träffat min lilla Linda en liten sväng. sen mötte jag Amanda så åkte till torp med henne, Tim, Robin och Viktor trevliga pojkar... Gick och kikade lite och så handlade vi med oss tacos hem, så när vi kom hem laga jag och amanda tacos, vi missa lite goda saker med det blev bra endå =) mums mums..

Nu sitter ja och kikar på "du blir va du äter" men skulle vilja lägga mig i sängen och kika på nån bra film..

Imorgon kväll blir det partaj jag är super taggad.

17 december 2008




      


Super trött..

Kom precis hem från jobbet, började jobba igår från klockan 15.00 till 09.00 idag, så känner mig helt slut.. ska nog gå och lägga mig och vila lite..

Vill inte...

Idag ska ja på 1års kontroll på Näl efter operationen, är trött och vill sova orkar inte åka dit, men pappa kör så¨kan ju kanske sova i bilen..

knän är fula.





Då var det måndag igen..


Urs va trött jag är, sovit jätte dåligt inatt. Ska snart iväg och jobba, jobbar till 15.00.. När ja kommer hem ska ja sova efter det vet jag inte.

Vad ska ni hitta på idag?

Massa hår..

Vill göra nått med mitt hår, men vet inte vad. Skulle behöva klippa av det för att de är så slitet...
nått måste jag göra.



Nått förslag på vad?

Fredag och fram till nu..

I fredags var ja hemma hos Rebecca, Vi satt och drack lite gott och hade det trevligt, Henns lillebror var med och tjöta också, Senare på kvällen drog vi vidare till Cheers där vi träffa Andreas och Martina bland annat, och jag blev inte bjuden på en, inte två utan tre drinkar, mums =)

Lördag åkte jag och Amanda på kalas till Emma och Robin, Vi var ett litet gäng som sedan drog vidare till Cheers.

Nu är det söndag och jag ligger i sängen med datan i knät och ett glas coca cola brevid, kollar på one tree hill och efter det blire Gossip girl.. så himla bra..


Grattis Emma och Robin på födelsedagen..

Lucia för ett årsen..

För ett år sen idag klockan 7.00 var jag på näl sjukhus. Jag skulle genomgå en käkoperation , det var planerat i 3 års tid, så det var ju verkligen en dag jag väntat på. Men när ja väl satt där på sjukhuset på sängkanten var det inte lika kul, mamma var med, hon satt på en stol mittemot mig. Mina tårar börja rinna, mamma krama mig, jag var rädd.


Efter en liten stund kom sköterskan in jag fick mig en tröja och så sa hon till mig att gå och duscha. Nu var det snart dags, efter ja duschat fick ja åka säng till operations salen, mamma följde med, men hon fick inte gå med hela vägen, jag börja gråta igen..


Inne i salen fick ja lugnande och lite allt möjligt, jag grät och grät. En av sjukpersonalen kom och höll mig i handen till jag somnade. Jag sov i 7 timmar och operationen höll på i 6 timmar, ja vakna upp på upp vaket av att fyra personer står och stirrar på mig, bland annat husain som opererade mig. Det första jag säger det är " jag kan bita riktigt "


Mins inte allt men ja sov mycket, när ja kom upp till rummet så höll pappa på att ta kort på mig, min läppar var som två prins korvar, Angelina Jolin kunde slänga sig i väggen.

Ja va ju lite små borta av all medicin, men vakna till av att ja var tvungen att spy, och ja spydde inte lite, massa blod, det var läskigt. Eftersom ja sov mestadels av den dagen så åkte pappa hem, jag var tvungen att ligga på sjukhuset själv, hade ju helst velat ha en extra säng så att nån kunde sova hos mig, men icke.


Dag nr 2, ville jag hem.. jag gillar inte sjukhus, tycker det är jobbigt, varför vet ja inte. Sjukpersonalen sa till mig om jag försöker äta och röra på mig så får ja nog åka hem dag 3, jag kämpade på, de var inte speciellt lätt men ja ville inte vara kvar. Dag två var också farmor och farfar och hälsa på, och min syster och mamma. .


Dag tre fick jag åka hem. Skönt.


Under en månadstid kunde jag inte riktigt äta, ingen julmat för mig alltså. Efter 3 månader fick ja börja tugga. Svullnaden var nere helt efter kanske 6 månader.


Det var den jobbigaste dagarna i mitt liv, ett rent helvete. Men de var de verkligen värt.


Med ett leende på läpparna..

 

Sitter jag och skriver på msn med min R, vi snackar om morötter och  hissar..

just nu är Elin glad.
(kanske de syns på bilderna som är tagna för typ 3 minutersen)

Lalalala..

 

Idag har jag haft tråkigt..



Trött Elin

Natten till idag sov ja skit dåligt, om ja föruhuvudtaget sov =/ vet dock inte varför. Kom precis hem från herrestads förskola där ja jobbat idag vi öva på lucia sångerna och barna kan nog låtarna bättre än mig, pinsamt =) Nu tror jag att ja ska ta och städa lite, tråkigt med det behövs. Ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir la lungt som vanligt..


Barnlängtan

Har för tillfället en stor längtan efter att bilda familj och skaffa barn, Så var är min man? Jag har sätt en super fin barnvagn jag ska ha och jag blir tokig av alla söta barnkläder som finns överallt.. Jag tror att mitt första barn kommer att bli en liten pojke det har jag alltid trott..



Mysigt..


Lördag..

Lördag morgon var jag inne istan och gick en promenad med mamma, pappa, Amanda och lilla freja, Det var mysigt och juligt på stan. Efter en stund ringde Linda så då drog vi till torp, Jag var tvungen att köpta alkohol och strumpbyxsor =) efter det drog vi hem till mig och låg i min säng å slappade, vid fem tiden drog hontill jobbet.

Jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för kvällen. åkte hem till Cecilia och förfestade lite bara hon och jag mysigt =) sen drog vi vidare till Mortens, Cicci har aldrig varit där så de var kul, blev en liten sväng till Kullgrens oxå..




GG

Jag har många gånger sagt att ja inte är nått fans av GG, Det är lixom inte de stället ja hänger på. Men nu när lillasyster fyllt 18 så fick jag ju offra mig, och de är ja glad för, Hade super trevligt med Amandas kompisar..

Ikväll ska ja träffa Cecilia så vi får se vart vi hamnar. gissar på kanske kullgrens =D

Gottegris..

Gomorgon, då var de helg igen.. Idag ska ja jobba på ett nytt ställe, lite närvöst...
Igår var jag ju på torp med lillasyster men hitta inget som lockade mig, jag kom hem med en coca cola, der var allt, lite chooklad också mums..

ikväll ska ja kanske träffa Rebecca, vi får se om hon orkar å vill men det hoppas ja =) Vad ska ni hitta på denna fredag kväll?

Vad är kärlek?


 

Julklappskväll

Idag på Torp köpcentrum är det julklapps kväll mellan 20.00 - 22.00 det kommer vara massa erbjudande och 15% i det flesta butiker. Det ska bli mysigt, självklart ska ja dra dit, tag tar med mig Amandra, tror att det kommer va sjukt mycket med folk där. men det är kul =)

Julklappar

Fins det nått roligare än julklappar, eller paket förhuvudtaget. Jag är nog som ett litet barn jag vill ha massa massa paket. Sitter nu och funderar på vilka jag ska köpa julklappar till, och hade skrivit en liten lista på ett papper på de personer ja ville ge något, men när ja tänkt efter lite så kom jag fram till " nej! varför ska ja köpa till de, jag fick ju inget av dom när jag fyllde år.." så de blir bara att handla till familjen, billigt och bra =) sen har jag faktist en person som inte ingår i familjen som ska få en liten julklapp, men vem säger jag inte.. =)

När brukar ni börja handla era julklappar?

Vilka skönheter..


Jag tror ja ska göra slingor, Blr så sugen när ja ser dessa söta syskon. så
jag vill bli lika snygg i håret också.. tror ni jag skulle passa i lite ljusare?
eller ska ja va mörkårig? är lite trött på mig själv, så vill göra nått nytt...




Godmorgon på er..


Idag ska jag jobba, jobbar till 18.30.. När ja kommer hem ska ja nog bara slappa framför teven med en film, eller är det inte okyldigt dömd idag? hm eller är de kanske inte imorgon, om det är idag ska jag nog kika på det iallfall.. nu ska jag t och käka lite frukost.. ha en bra dag.. =D



RSS 2.0