Varför?

Varför vill man alltid ha det man inte kan få?

Varför ska de alltid komma ett "men" efter en mening?
tex. Du är söt, men....

Någon som kan svara mig på detta?

Min dag idag.

Vad glad man blir av detta underbara vädrer, Varit inne i stan idag och träffat Cecilia vi satt på Mc Donalds och snacka en massa skit om allt mellan himmel och jord.. Hon berätta även att hon skulle dra till paris över nyår med sin kille, så himmla gulligt.. Ja vill me..

Idag kom det sista paret och hämtade Misselli, Känns otroligt tomt här hemma nu kommer sakna mina små bäbisar väldigt mycket. 

Ha en bra dag, nu ska ja ut i fina vädret..

Sol..

Det blir att bara sitta ute, Underbart väder.
Jag är sugen på en glass nu i det fina vädret..


Fredag, Lördag och Söndag.....

klockan var 19.20 och de var äntligen fredag som ja längtat efter hela veckan... Åkte till Trollhättan med Rebecca för att gå på fest hos Kevin, det var allt trevligt och kul.. blev väl lite för mycke alkohol där i mitten på kvällen men de gick allt bra endå...  åkte sen in till centrum där vi gick till en bar som hette Backstage.... Där bestämde jag mig för att dricka bara Coca cola så de gjorde jag =) sen åkte vi hem till kevin igen på lite efterfest.. Vill inte nämna nått namn men de blev en del pussar och ganska mycket mys med en av killarna.. de va mysigt...


På lördagen kom ja inte hem försen typ 8 från trollhättan, Så de blev in i duschen och in till stan en sväng igen. där ja träffa Olof och två av hans kompisar så satt och tjöta lite me dem sen tog bussen hem...

Idag blire lungt.. ska nog göra så lite som möjligt eller kanske städa på mitt rum.. men ingen lust med det. så vi får se va som händer..


Vad är kärlek?

Jag tror nog nästan att det är omöjligt att beskriva. den kännslan och upplevelsen är nog olika för olika personer och kan variera från varje gång man blir kär...

För en del pirrar det ihela kroppen bara det tänker på personen de är kär i (det kan de nog göra för mig) eller så kanske man blir närvös och kallsvettiga medans andra blir energiska.

Jag har nog haft den där pirrande känslan för tre personer och ni vet no vilka ni är, men dessa tre hade inte den pirrande kännslan för mig, tyvärr..

Jag är nog inte tjejen med mest tur i kärlek.. men när ja minst anar det så står han väll där framför ögonen på mig.


En dikt av Björn Gustavsson
Vad är kärlek?

När det bubblar i hela kroppen som en kolsyrad dricka när du fnissar som en liten flicka. När man känner nått man cant denied when the eagels fly over moutain high. När man bara drar replik för att slippa krångla min pappa är rik vill du hångla? Om man spänner upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut! det hör inte hit å höra men grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommar natt lång när vi satt på en parkbänk jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den vakraste som finns såg in i mina ögon och kräcktes på mina jeans. Våga styr som en kapten våga fall som ett löv, våga chansa och se hur de går, vad är fegt, vad är mod what is löw? Baby don´t hurt me don´t hurt me no more... Vad är kärlek? När det bubblar i hela kroppen som en kolsyrad dricka när du fnissar som en liten flicka. När man känner nått man cant denied when the eagels fly over moutain high. När oro är som bortblåst och försvunnen när simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla min pappa är rik vill du hångla? om man spänner upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut! det hör inte hit å höra men grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommar natt lång när vi satt på en parkbänk jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den vakraste som finns såg in i mina ögon och kräcktes på mina jeans. Våga styr som en kapten våga fall som ett löv, våga chansa och se hur de går, vad är fegt, vad är mod what is löw? Baby don´t hurt me don´t hurt me no more...

sex...

372486-3Jag tror sex blir bättre om man tycker om varandra...

Men sen tycker jag också att det är varje människas rätt till att ha sex med så många denne önskar. ingen har rätten att lägga sig i nåns sexuella liv. bland de värsta jag vet är när folk sätter ettiketten hora på en tjej. så länge tjejen mår bra av att ha mycket sex och tar ansvar för eventuella följder, så har ingen rätt att kalla denna tjej ett skit. lika mycket som ja hatar ordet hora så hatar ja också ordet bock ( eller vafan man nu vill kalla de ), detta ska tydligen vara den manliga motsvarigheten till hora. men konstigt nog så klappar man denna man i ryggen sammtidigt som man kallar honom dessa bokstäver. mycket konstigt tycker jag, eftersom vi tydligen ska vara " världens mest jämställda land" hmm.. yeaah yeaah..


saker man fått höra sen högstadiet:

1. Spelar storleken roll? ja det gör den
2. Kollar tjejer på porr? ja, samtliga tjejer jag känner kollar på porr. men kanske inte i samma utsträckning som killar gör.
3. Kan tjejer bli uttänjda? ja, om det får barn eller har sex med en hink
4. Gör det ont för dom flästa att bli av me oskulden? nej
5. Fejkar tjejer orgasm ofta? japp, speciellt tjejer som inte kan få orgasm utan pill på knappen
6. Hur vet man att en tjej fejkar? det gör man nog oftast inte
7. Är fontänorgasm kiss? nej
8. Är erfarna killar bättre i sängen? nej, erfarna killar tror att de är sexgudar
9. Hur känns det att ha sex med en tjej? beror ju helt på tjejen och hur känslig hon är + killen hur bra han är..
10. Tänder tjejer på att man tar dom på brösten? vissa gillar de andra inte.

Så vem är nu denna Elin?

Vem är jag? hm den frågan är nog svårare än va ja trodde.

Jag är en tjej som tål lite skit under naglarna.. Jag bor i uddevalla med min underbara familj som jag alltid har gjort, men kommer inte alltid att göra. Jobbar just nu på dagis och där trivs jag otroligt bra. Men skulle gärna vilja ha nått mer jobb, men vart vet ja inte.

Jag kan nog ibland vara en lite jobbig person när det gäller vissa saker. Ja är oftast glad, varför va sur? det är la inte kul. Tänker gör ja för mycket det är nog de ja tycker e mest negativt med mig, Har också svårt av att släppa taget om vissa saker.

Jag är en målar tjej, sitter ofta och målar när ja inte har något att göra det är kul tycker jag. ja är väldigt snäll (för snäll ibland) och en riktig party pingla =) känner att ja hoppar från sak till sak, men vet inte riktigt vad ja ska skriva.

Jag älskar att shoppa och umgås med vännerna, Vad skulle man gjort utan dom..Jäjä ja vet nog inte riktigt vem jag är. Men lite vet ni om mig nu.
Ha de fiiiint.

372486-1

Så sköna..

För ett tag sen bestämmde jag mig för att ta kontakt med en tjej som jag umgicks med för många år sen, Och det är ja väldigt glad att jag gjorde, så nu det tre senaste helgerna har jag varit med hon och hennes vänner ute och gjort stan osäker, Denna tjej heter Linnea och är verkligen en toppen skön tjej, sen har vi Linneas kompis Lina som Är hur skön som hällst.

Deras "gäng" var väll inte riktigt som folken jag brukar umgås med, här har vi ett gäng som gör och säger va dom vill, äter nudlar med både mun och näsa, duschar tillsammans och visar kuken på krogen, men ja gillar de. Man blir lixom glad av att va med dom för dom e ju så himmla goa och underbara...

Sen får ja ju hoppas på att ni tycker om mig också *blinkar med ögonen*
RSS 2.0