Jag och Lillasyster..

Igår var jag ute en sväng med syster yster, Vi åkte först hem till Andreas och tog oss en titt på hans nya lägenhet sen drog vi vidare till Cheers, Tanken var att vi skulle till GG men när vi kom dit och möttes av en timmas kö så skippa vi det och drog till kullgrens sen Cheers och sen kullgrens igen.  Kvällen var väl sådär hade kunnat vart bättre, Nanade hos R det var la mys..



Jag och Lillasyster..




Surfaren och sjöodjuret



Min och Lindas fredagskväll...


Nice text, och videon påminner om min och lindas kväll tillsammans förra fredagen.
Kolla extra 3,15 in i videon när han slickar sina fingrar, GAAAAAH* dreglar..






Strangers in paradise






......TERRY RODGERS.....
( klicka om ni vill se mer av hans konst )

My new shirt

 

 

 


Tänker på...

Är i skolan nu, sitter och väntar på att klockan ska bli 13.00 för då börjar lektion nr 2..

Idag vill jag träffa en viss person, tror dock inte han vill va med mig och igår sa jag att jag inte ville vara med honom, men det vill jag jätte mycket, tänker på honom massa.  Är bara rädd att han ska göra mig ledsen.


Godmorgon

Idag är det skoldag,  Jag är jätte trött och vill sova!!

Första dagen på praktiken..

Det gick jätte bra idag tycker jag, tiden gick jätte fort och personalen är mycket trevlig.. Efter jobbet tog ja mig en liten runda i butikerna för jag var såå sugen på att shoppa, köpte en vit topp och en jeans väst från veromoda och en tunika från gina tricot, vill shoppa mera men måste ju köpa massa tråkiga skolböker.. yeaah yeah nu ska ja slappa framför teven.. =)


Lite tråkigt med bara text så lägger till en ego bild oxå =)





Godmorgon

Nu sitter jag är i mitt rum och sminkar mig, Idag är första dagen på min praktik och jag är nog lite nervös fast jag inte trodde jag skulle vara det, halv tio ska jag vara där, det ska bli jätte kul..  Det som inte vet vart jag ska praktisera så är det på Vero moda på torp.. =)

Ha en bra dag..

090125

Sitter här i sängen och funderar lite på min kropp, Jag känner verkligen att jag måste ta tag i träningen den här veckan. Frågan är vart jag vill träna, men jag tror på friskis och svettis där är det nog billigast. Sen vill jag börja sola lite oxå, känner mig så blek.

så nu börjar mitt nya liv, träna sola och plugga. hur låter det ? som en bra ide tycker jag.

Lillebror..



Min bror sitter och spelar tevespel, Han blev lite grinig på mig när ja störde honom.

Älskar dig lillebror!!


Galet och kul


Fredag : Drog på förfest med linda, Helt galen kväll vi spelade ölspelet och det slutade med nakenparty skulle man kunna säga, heeelt sjukt haha, Blev kvar på festen ingenutgång..

Lördag: Jag och Amanda hade tråkigt vi åkte in till stan och tog en sväng på Cheers där vi satt och digga som två hippies och drack öl..


Äntligen fredag..

Idag blev det en sväng till torp, var tvungen att köpa linser och nytt smink, fick oxå med mig en liten svart kjol och hårfärg så nu sitter jag med färg i håret ( bild kommer upp sedan på hur det blev.)

Ikväll ska jag leka med världens bästa Linda, Vi ska nog på någon fest och så blire utgång. wooho =) jag är super taggad..  Vad ska ni hitta på ikväll?


Är i skolan...

Har precis haft tre timmars layout och så har jag käkat en pirog med sallad till, Äter aldrig sallad men det var riktigt gott.. Nu har jag rast till klockan 13.00 sen tre timmars lektion igen.. Lite segt att vänta. Efter skolan tar jag och åker raka vägen till torp, behöver lämna lite papper till min praktikplats...


Fika på stan

Träffade Sara en stund, Vi tog oss varsin varm choklad på expresso house. vi tjöta massa och pratade gammla minnen... Sen smsa ja kenny och undra om han ville köra hem mig, och det ville han fast han skulle åt helt annat håll =) Elin glad..

Bussfärden till skolan..

Dagen kunde inte börjat bättre, ellelr så kunde den det ?!!  Jag gick på bussen och hade en konversation med busschauffören, så här var den:

Jag: Hej, Jag ska till kunskapens hus
Busschauffören: okej, hm...
Jag: I munkedal
Busschauffören: nej men  det ligger väll i håby?!
Jag: Jag vet inte men på bruksvägen..
Busschauffören: okej, men jag säger till när du ska av..
Jag: okej, tack...

Bussen brummar i väg, och stannar i håby.. Jag går till det hus som busschaffören pekat på,

Men var det kunskapens hus? NEEEEJ... Jag får panik, går in på en tapp och frågar vart det ligger, han säger i munkedal.

Jag ringer mamma, börjar gråta, kul att komma försent första dagen och vara på ett ställe där inte en människa bor. går iallfall tillbaka till stället där ja gick av bussen, med mamma i mobilen pratar ja med en annan busschaffisen och han säger att det snart kommer en buss som går tillbaka. Mamma ringer till skolan och säger att ja blir sen. efter 10 minuter  är jag på skolan ( så ja kom ju inte jätte mycket försent. )

Tror detta nog kommer bli bra hoppas jag.

Nervöst..

Idag är det första dagen i skolan, känns lite nervöst, har inte kunnat sova i natt, och det känns jobbigt att ja ska åka bussen dit =( vet ju inte hur huset ser ut eller nått, och vad ska man ha med sig första dagen?? hm ja vet ingeniting..
aja, skriver sen om hur det gick om jag kommer hem på nått sätt =D

Myspys..

Nu har ja precis pussat och kramats lite med denna killen, mysigt.
Vill mera.

 

Han var inte sugen på att vara med på kort..


Seg dag..

Har inte ja gjort ett skit nu på dagen, inte kommit på nått att göra, och det är ingen hemma som vill leka med mig, boooring. hade velat åka och fika eller nått, Ska kanske ta mig en sväng till torp sedan men det är rätt segt att gå där när man är pank.. Ikväll ska ja kanske vara med Kenny om han inte bangar ur, eller kommer på nån kass undanflyckt. vi får se vad som händer.


Hipp hipp hurra för Samuel idag..

Idag fyller min super söta lillebror 10 år. Grattis
älskar dig



En Coca cola...


 

Igår kväll var jag hemma men kände att jag ville göra något, Då ringer Andreas och frågar om jag vill åka bil med han, dalberg och dalbergs lillebror, Så varför inte en sleten Elin som ni ser på bilderna där uppe drog på sig andra kläder och foriväg, utan smink...

När det kom åkte vi runt i stan lite lyssnade på musik och sjöng, Vi parkera bilen och gick en sväng till Cheers där det inte var så himla rockigt, Vi tog oss varsin Coca cola och tjötade. Lite senare träffa vi en så himla skön Norska, Hon var jätte söt, full och glad, ja fatta nästan inte ett skit som hon sa men men.. Vi var där till kanske 1 tror ja sen brumma vi hemmåt..

Jag och den norska tjejen, tror hon hette Carolina.
 

Bröderna Dalberg


Andreas och Carolina





Är det svårt att fråga?!

Jag: Vill du kanske hitta på nått ikväll, eller vad ska du göra?
en person: Jag ska va med en kompis..
Jag: jaha.
slut på samtalet.

Kan eller vill du inte fråga om ja vill va med? tycker det är en självklarighet att fråga en person om den vill vara med om den inte har något att göra, Om det är något jag ska göra. Jag blir lite besviken


Idag..

.. Har jag varit på torp en sväng med Cecilia, Jag skulle köpa present till min lillebror som fyller 10 år imorgon, och det var inte speciellt lätt att komma på att köpa något till honom, Men ja hitta nått till slut.

Nu har ja precis städat lite på mitt rum, det behövdes verkligen såg ut som en svinstia. Ikväll vet jag inte vad ja ska hitta på men ja tror det blir film och mys. Vad ska ni hitta på ikväll?


Rebeccas födelsedags kalas.

Jag och linda åkte på kalas till Rebecca, där bjöds det på  frukt och choklad riktigt gott var det. Nice och trevlig kväll, Sedan drog vi ut på krogen, fast då splittrades alla, lite tråkigt.

Lite bilder från igår, börjar med en bild på födelsedagsbarnet.



  

   

Jag flummar lite.


Super glad.

Som alla vet ska jag börja plugga den 20e till butiksäljare, Och min praktik plats är  på Vero Moda, Kan det bli mycket bättre? Jag är jätte glad, vill börja nu. =)

Ikväll blir det födelsedagskalas för Rebecca som fyllde 21 igår. ska bli trevligt.. Vad ska ni hitta på ikväll?




Boooring!!

Idag har varit en seg och tråkig dag, har inte gjort något speciellt, Jobbade ett par timmar. sen har ja bara slöat, är sjukt trött, och det har ja vart de senaste dagaran, det är jätte jobbigt, känner mig som en zombie. gaah.


Hockey kväll.

Ikväll var jag och kollade på hockey med Pappa och Rebecca, UHC förnedrade Fotskäl med 12 - 2










Vilka godingar..

Har precis kommit hem från jobbet, och måste säga att ja tyckte det gick väldigt fint, Var lite så att ja hade kunnat stanna längre. Barnen var helt underbara runt 2 år och super söta, och personalen är välidgt bra och trevliga. Imorgons ska ja dit igen, och ja ser verkligen fram emot det.

Godmorgon!

Idag är det dagis som gäller samma imorgon, Var ett tag sen jag jobbade på dagis nu, Senast var nån gång vid lucia tror jag, Men de ska allt gå fint ska vara på en ny avdelning idag, spännande.  Blir jobbigt att gå dit bara, urs..  men men.. 

Ha en bra dag..

Pengar pengar pengar..

Idag skulle ja kanske ha jobbat på Misteröds gruppboende, Men så blev det inte, Lite tråkigt, för ja trivs bra där och alla som jobbar är mycket trevliga och de boende är toppen..  Så vad ska jag göra idag istället då? hm ja har ingen aning..

Jag vill ha pengar nu, för mina naglar ser förjävliga ut rent ut sagt, det naglar ja har kvar =/ Och så känner ja för lite vardags kläder, Har inte så mycke sånt känns det som, och ett par nice skor hade inte vart fel heller, Ge mig pengar nu..

Ska nog köpa mig en lott idag och hoppas på vinst, håll tummarna för mig..

Fullt ös medveslös

Igår kom Rebecca och Linda hem till mig en snabbis innan vi drog vidare till Rikard på lite förfest, Runt elva tiden drog vi vidare till stan där vi skildes åt, De flästa drog till Cheers men jag och Linda drog till Mortens och rockade loss.

Bilder från dansgolvet..

     

 

     




Älskar er...

Mina syskon är de bästa.





Älskar er otroligt mycket..




Are we human or are we dancers?!

Amanda åkte med mig inte till stan, och så mötte vi upp Rebecca, Vi gick och tog oss en fika på expresso house, Första gången jag fickade där, käpte varm choklad med grädde på, super gott.. Kommer verkligen besöka stället igen..

Nu väntar jag på att Rebecca ska ringa, så ska vi dra till torp, Jag måste hämta ut mina p piller, köpa stay ups och alkohol för imorgon, För imorgon blire fest och mortens tror jag, jag är super taggad.



Amandas kaffe mocca och min varma choklad.. Mums.. så himla gott.

Grått..

 

Idag har jag haft lite problem med vad jag ska ha på mig, Och jag ska ens inte göra nått speciellt, Jo jag ska in en snabbis till stan. Men tog iallfall på mig min lillasysters kläder idag. =D

( väldigt kassa bilder )

Riskakor och annanas

Jag fråga min kära syster om hon ville gå till torp med mig och det ville hon, men när vi komit en bit på vägen kände vi att det var för halt för att fortsätta gå, så vi hoppa på en buss, Och det var ju bra, annars kanske vi halkat och dött =)

Vi kom hem med varsin Annanas och paket med riskakor istället för en chokladbit, vist är vi duktiga =) eller hm aa Amanda iallfall, för jag köpte något mer, kan ni gissa vad? blinkar med ögonen*


 
hmm.. Ser galen ut..

 


Svart/vitt eller rosa?!

Ja som sagt, idag har jag jobbat lite, och det gick allt fiint när jag väl kom dit. När jag om hem från jobbet gick jag och la mig lite i sängen och somna framför teven i kanske en timma, lat och seg som jag är..

När jag vaknat fråga ja Rebecca om hon kände för en fika, och det gjorde hon, vi åkte till torp och fika på Coffyroomer, Och så gick vi och kikade lite, Och ja provade lite nice kläder..


      

Rosa byxor från Bikbok
Kjol och linne från Gina tricot


Helvete..

Fan vad ja hatar det här, ursäkta mina fula ord, men ja är verkligen ingen morgon människa tror jag. Nu har jag varit lite halv vaken sen klockan 3 inatt, Jag kan verkligen inte sova när jag ska upp och jobba såhär tidigt, Plus att det är kolsvart ute nu så ja måste gå runt heeela skogen för att komma till jobbet istället för att gå igenom skogen, är jätte mörkt i skogen :(

Jag vill ligga kvar i sängen!!


I love you I love you I love you..

Vad skulle jag göra utan min Coca Cola?! I love coca cola. Coca cola i mitt hjärta, Den sviker mig då aldrig =)
Och fins oftast där när ja behöver den..








Vist ser vi lyckliga ut tillsammans, HAHA.. =)


klippning och mat..

Imorse åkte jag in till stan för att träffa Linda, jag fick "bara" vänta i 40 minuter innn hon dykte upp, och medans ja väntade så gick jag och kikade i lite olika butiker, och så slog det mig om ja kanske skulle ta och klippa mig, jag gick till City spa och fick en tid, min mage började göra ont, det är lite läskigt med frisörer tycker ja, sen ringde linda och en timma senare så var det dags för klippning. Klippte mig bara lite, kanske 6 cm och så fixa jag till luggen, och det känns bra, håret är lent och gott nu =)

Efter jag klippt mig åkte jag och Linda och käkade thai mat som vanligt. mums och sen tog vi en tripp till ÖB. =D

Bjur på två bilder från idag..





MItt nya hår, man ser inte så bra men :P

Hy vit som snö, läppar röda som blod och hår så svart som den finaste ebenholts...




Imorgon ska ja in till stan och träffa världens underbarast Linda är så glad att denna tjej fins i mitt liv, hon är bäst,
Vi ska käka thai och prata skit..
Jag skulle vilja köpa något också men vet inte riktigt vad än.. Aja. Haft en bra söndag?


Cheers

Igår kväll kom Andreas och hämtade mig så åkte vi hem till Dalberg vi kika på film och drack i hans nya super härliga soffa, Helt underbar att sitta/ligga i.. Runt halv tolv tiden drog vi vidare till Cheers där vi träffa lite sköna folk satt och tjöötade och hade det trevligt.

Klättrar på väggarna..

Tråkigaste fredagen på länge. Så vad gör jag denna fredag? Jo jag ligger i sängen och kikar på en sjukt dålig film och snackar me de få roliga personerna som är inne på msn, super kul !!

Väldigt glad att jag har coca cola. =)  Jag tycker att en viss person ska ta och smsa mig nu och be mig komma.. Igår smsa han som en galning, varför inte idag? kom igen nu då.. ja väntar ju =D




Grrr..


Godmorgon!!

Sovit jätte dåligt i natt, vaknat flera gånger och kollat på klockan, jag hostar och är förkyld, seegt!!
ska snart i väg och jobba, jobbar till klockan 15. 00 idag. och ikväll vet jag inte vad ja ska göra, tror nog kanske de blir lungt.

nee nu får jag ta och slänga på mig lite smink, och traska iväg..


Victoria's Secret fashion show

 


Nu på kanal 3. Missa inte Victoria's Secret fashion show,
 Där det visas massa snygga och sexiga underkläder..

(Hade inte tackat nej till att ha en sån kropp.. ler*)
 

2009

Ska jag..

* Börjar plugga ( till butikssäljare )

* Börja träna, minst två ggr i veckan

* Leva mitt liv utan en viss person.

* Hoppas på att få ett fast jobb till sommaren så jag kan ta och flytta hemmifrån..

* Kanske hitta mig en man.

* Spara lite pengar.

* Åka på en resa. ( till något varmt ställe )


Vad ska ni göra detta år? nått speciellt?



Gott nytt år på er.

Igår var jag hemma hos Jennifer, där det bjöds på bål, mat, efterätt, godis och chips. Riktigt gott.  Det var massa folk, dock inte så många ja kände, lite segt...

klockan tolv var vi på torget och drack chamange och kollade på fyrverkerierna. Sen blev det taxin hem tillsammans med Kenny och hans vänner.



RSS 2.0