GÖTEBORG

Igår hade jag och min lillasyster en heldag i Göteborg, Jag åkte mest dit för att försöka hitta en klänning och ett par svarta leggings från Hm trend. Men hitta ingen klänning och leggingsen var slut i hela göteborg =( Men då kom jag me den braiga iden att klippa sönder ett par vanliga leggings. Så det har jag gjort idag..

Bild på mina hemmagjorda leggings =D





Köpte föresten ett par jätte söta skor också. Bild på dom kommer säkert.

Rumpbilder




tittut ;)



Jag och min vän sara...

Smycken




Halsband







Namnsmycken



Armband

 



 




Min vecka..

Måndag - Vero moda, plugga
Tisdag - Vero moda, plugga
Onsdag - Skolan och träna
Torsdag - Skolan
Fredag - Skolan och träna
Lördag - Middag hemma hos Lete med Vero moda tjejrena
Söndag - Slappa och kolla teven


Längtar verkligen till på Lördag, Måste hitta mig en snygg klänning.
Kanske ja får försöka klämma in Göteborg någon dag iveckan..

Jag, Sara och hockey killarna!!

Igår åkte jag hem till Sara och drack vin och lyssnade på musik bland annat så lyssnade vi på scooter riktig nice var det att lyssna på gamla godingar från förr då man gick på disco, massa minnen poppade upp.

klockan 23.00 så drog vi vidare till Cheers på vägen dit träffade vi några killar som spelar i uhc a lag, riktig trevligt, Jag och sara starta ett dans till live bandet som spelade och så blev det tryckare ( de var inte igår man dansade tryckare)

När krogen stängde åkte vi hem till en av hockey killarna som bodde i lägenheten över Sara, Där blev vi kvar till klockan 07.00. Kul kul kväll..

Jag ♥ dig..

Tänker på dig ♥


God morgon!!

Nu ska jag snart iväg till skolan, hostat hela natten och mår inte vidare bra idag. Vill vara hemma och ligga i min säng och sova. Hur mår ni? friska och krya?

Lånar pappas mössa och mammas fliströja..


GG 18..

Igår kväll åkte jag, Amanda oh Tim hem till Viktor, Och drack lite alkohol, eller jag höll mig till Coca cola =) Efter en stund kom Robin och Linnea, Vi tjöta och lyssnade på musik.. Sen drog vi vidare till GG..


   

Lite bilder från igår..

Tisdag

Host host och host i igen, Hostar som bara den oh min hals gör jätte ont, Håller jag på att bli sjuk? eller är jag redan sjuk kanske, orkar inte vill vara frisk. Ligger i sängen och fryser..

Intim

Igår åkte jag hem till Rebecca, Vi drack vin och hade det super nice, trevligaste förfesten på länge ( med bara hon och mig ) =) Vi spelade intim och lyssnade på musik. Vid elva tiden drog vi vidare till Cheers, Snackade med en kompis till Rebecca litegranna, trevlig kille med MC grr ;) I like.





Vad svarar du på det??



Avslutar med en liten bild på mig och söta Rebecca.


Rosett


Gangster Elin, Idag är jag sliten..



Åkte till torp med linda en liten sväng, Hon tyckte att ja skulle köpa en rosett
till mitt hår, Den matchar min blogg lite =) Var den söt?



( lite kass blid )

Friday the 13th..

Seg dag, Idag har ja ingen aning om vad ja ska hitta på, Jo ja ska åka till torp och låna en trippeltång av Elin, Så ja ska grejsa håret, Det är allt jag vet och de känns skiit. Imorgon är jag sugen på Mortens, Nån mer som är sugen?

Ikväll blire räkor och coca cola, Hoppas på en liten utgång också, men de ser inte ljust ut..

Svart..

Hitta dessa bilder som ja inte sätt på år, Blir lite sugen på att bli svarthårig, Men nee kommer nog bara ångra mig, men det är väldigt snyggt med svart hår tycker jag.




Pluggar..

Idag har jag jobbat på vero moda till klockan 16.00. När ja kom hem tog ja tag i skolböckerna och satte mig i sängen för att plugga, ska väll göra det hela kvällen tror jag. om det inte är nått bra på teven sedan..

Vad har ni gjort idag då?

Lipstick Jungel


Har precis kollat på Lipstick Jungel som går på tv3, En serie i min smak..

 Blir helt galen i Robert Buckley som är med i serien, Hade inte tackat nej till att vakna upp med honom varje morgon. Marry me, Please...



Dreglar*

Mina nya...

Denna super heta sko köpte jag i fredags och jag är in love.



Skon är från din sko och kostar 449 kr...

Godmorgon

Idag är det Måndag och då är det Vero Moda som gäller. Håller på att sminka mig nu och fundera över vad ja ska ha på mig, Jätte svårt ju för man vill ju se bra ut och man vill ha deras kläder på sig, Men ja har inte så mycke Vero Moda kläder tyvärr. Aja får försöka komma på nått nice.

En kvällspromenad..

Amanda ringde och frågade om ja ville gå en promenad med henne och Max, Och självklart ville jag det. Max är Amandas killes systers bäbis =) och super söt. Vilken längtan man får i kroppen när man håller en sån liten goding i famnen..



Lilla Max ligger och nanar gott i vangnen..



Sötaste killen istan..


Freja..

Var precis ute på en liten promenad med Pappa, Samuel och lilla Freja,
Det var riktigt härligt ute i solskenet..










Är hon inte söt min lilla bebis?!

Gratis mat och dryck...

Igår tog jag med mig lillasyster på gratis mat och dryck på harrys, Jag hade en vip biljett för två, Vi satt hemma och sa hur vi verkligen skulle sitta länge och njuta av maten och av ett glas vin, Men icke, När vi kom dit var det proppat med folk alla stog på varadra med tallriken i handen, Det var olika pastasallader med bröd och kött, Sen var det ju inte att man fick en dricka till maten som vi trode utan man fick hur mycke man ville, Öl cider och vin var gratis fram till klockan 22.00, Man kunde hämta 10 cider på en gång om man ville de, Men de ska man ju inte klaga på, Det var riktigt trevligt och kul med folk, är super glad att jag gick dit och inte skippa det.

Jag och Amandra innan vi drog till harrys, jag har 10cm höga skor på mig.


Amanda minglar runt bland folket..


Samuel, flummig kille. men rätt go..

Rikard och Jerry, Calles kompisar som vi umgicks med inne på harrys litegranna..

Vid halv elva så träffade jag sara, Så då lämna jag lillasyster, kändes lite elakt, men men och så drog vi vidare till GG..


Sara dricker öl och ser cool ut =D


Jag avslutar med en bild på Sara och David (och Kc lite i bakgrunden).


Gaaaah tråkigt..

Jag har inget att göra, Jag vet inte vad jag vill göra, Jag vet ingenting. Jag får panik..

I väntans tider..



Idag har Mavi varit på besök hos Miranda, De gilla varandra så nu får vi vänta och se om det blir några valpar..
Tack snälla Emelie och Linn för lånet av er goa kille.

Hårförlängning

Igår träffade jag Cecilia, Skulle göra hårfärlängning på henne, För ca 1 år sen höll jag på med det jätte mycket, hade två kompisar som ja gjorde de på typ en gång i månaden, Och det var rätt tröttsammt, Och nu är jag igång igen. Men det var kul och trevligt att göra det på Cicci, Idag ska hon till frisören och klippa till det så efter hon vart där ska ja möta henne istan och se på hur det blev, spännande.

Michelle Pfeiffer

En skönhet..




Onsdag/LillLördag..

Dagen började med att jag åkte med Cecilia till Göteborg, Där vi åt tacobuffe och kollade i butiker, Hitta dock inget att köpa ( typsiskt när man precis fått pengar och vill handla, att man inte hittar något. ) Lite tråkigt. Cecilia köpte hår och en jacka.. Jätte kul att träffa dig Cicci det var ju inte precis igår vi umgicks..

På kvällen följde jag med Amanda, Tim, Viktor och Alex till GG där vi drack massa öl och hade det trevligt, Träffade kenny också som fyllde 23 år, Grattis bäjbiiie..

Bilder kommer..

Glitter



Idag hade jag  tid hos Carolin på skönhets speciallisterna så nu är naglarna fina igen, Denna gången blev det vita toppar med rosa glitter, gulligull.. 



I love glitter, massa glitter..




Vad tycks?


Lite småbilder..



Rebecca, Cecilia x2 och Linda ni är underbara...

Min dag, idag..

Den började med att jag gick upp och gjorde mig iordning för att åka till Vero moda för att jobba/praktisera, Var inte så mycket att göra idag men är väl sånna dagar ibland också, När jag slutade gick jag och kikade lite tog bussen hem för att sedan åka tillbaka till Torp igen, Linda ville ha med mig och jag säger ju inte nej till att åka till Torp hehe =D köpte med mig en paj och en chokladbit, så nu har jag precis käkat, Håller på att kolla på Casanova den går på kanal 9 nu, Den är ju super bra och han är ju så het när filmen är slut blir det sängen på en gång...

Lördag..

Igår lekte jag med Cicci, åkte hem till henne och drack lite vin och cider efter en stund gick vi vidare till Katrin och Andre där vi drack upp resten av våran dricka, när drickan var slut gick vi vidare till Mortens där vi dansade och hade det trevligt, vi kolla på när Tims mamma rocka loss på sen
( Tim = Syrrans pojkvän ) Nån timma innan det stängde blev det en tur på kullgrens också..

Lite bilder från igår.. Cicci är ju så söt..



  



Vad har hänt!? har Cicci blivit längre eller jag kortare!? =D



Killen som står brevid mig, mycket fiin..   tråkigt att ni inte får se han.. ler*




RSS 2.0