Galet sliten

Kom precis hem från jobbet, jätte trött å äklig nu.. men funderar på om ja inte ska bli lite äckligare och åka in och lägga mig i ett solarium...

Jag vill göra nått med mitt trista hår, va tycker ni? massa blond slingor eller permanenta det?
blir otroligt glad om ni svarar va ni tror skulle passa =)

Kommentarer
Postat av: Erika

sv: tack! men efter amningen känns inte håret helt ok ännu tyvärr... men det är HÖG tid för en toppning och lägga i slingor snart

2008-11-10 - 19:10:49
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: sus

ÅH, jag blev helt förälskad i den rasen efter att ha bott med två franska bulldogs i 10 veckor. Helt underbara hundar!!

2008-11-10 - 22:51:52
URL: http://edwardd.blogg.se/
Postat av: emily

tack :)



Oj, inte permanenta!! Det sliter något otroligt och är inte heller så snyggt..

Slingor däremot går väl aldrig egentligen ur tiden även om det är hel färgat som är mest inne nu.. Haha vilken hjälp jag är ;)

2008-11-10 - 23:26:26
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Bohemy

Oj vad svårt! JAg gillar ditt hår som det är :P Tror säkert att det skulle bli fint vare sig permanent eller slingat men hm.. permanent det kommer ju växa ut efter ett tag.. då är utväxten platt. (har en kompis som permanentat fast rakt så jag tror det blir likadant fast tvärtom). Å andra sidan vore det sjukt coolt.. åh jag vet inte. Jag är nyfiken på vad du själv tycker! :)





och jag vill inte göra smygreklam, men jag har hittat en sida där man samlar ihop poäng jättelätt (alltså skriver du ett blogginlägg om sidan får du redan massvis med poäng!) och presenkortet kan du byta in redan vid 250 poäng (och du kan välja vart du vill spendera pengarna) :) H&M, Waynes Coffee, ON OFF, Make up Store osv.



Kolla på min sida, där är länken :)

Och du får hemskt gärna bli värvad av mig,då, även om du tittar igenom information på hemsidan, måste man gå tillbaka till min blogg och bli medlem direkt genom en av mina länkar, annars värvas du tyvärr inte utav mig :) jag gör det för läsarna och lottar ut presenkorten, värvas du av mig är du automatiskt med i utlottningen!

kram





2008-11-10 - 23:44:11
URL: http://bohemylicious.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0