Söndag

Jag har: Jobbat 24 timmar isträck, så inte hunnit göra så mycket, ätit broccolipaj och glass

Planer ja har för resten av min dag: kolla på film, och lämna tillbaka några filmer ja hyrt

Just nu: sitter jag och kollar runt lite på nätet och kollar på filmen som går på trean Bring it on: All or nothing handlar om "En rik och bortskämd hejarklacksledare tvingas gå med i en hejarklacksgrupp som kommer från en rivaliserande, fattigare skola."

Mitt humör: trött

Jag vill:
Mysa med en viss person

Fredag kväll

Åkte jag hem till Mathilda, Där var Sara, Svante och mattias, och lilla frank, Vi satt och drack och tjötade, lyssnade på musik, å så hade ja det mysigt med frank =) vi pussades massa..

Senare på kvällen blev det kullgrens som vanligt, jag och sara cyklade till stan, det var lite vingligt , hm undr varför...

drack tequila för först gången också, fas  gjorde lite fel, tog saltet efter istället för före. men men....

   

   

Natten tilbringa ja tillsammans med *pip det var jätte mysigt väldigt glad att ja träffa dig och ja hoppas du känner det samma, va ja faktist ett litet tag ses vi sågs.. Och ja hoppas du köpte tröjan som ja tyckte =)

Grrrr



 

 

En leopard...




idag..

.. Har ja varit på Skönhets speciallisten och fixat naglarna, gjorde fransk manikyr fast istället för vitt körde jag med svart.
efter det åkte jag och Rebecca till torp och tog oss en liten fika.. pengarna bara försvinner... =(
köpte smink idag också...



en bild på mina snygga
              naglar..

Suddig dagens

 

jacka, b young
topp, gina tricot
jeans, gina tricot
skor, bianco

Godmorgon

Vaknade klockan 8 idag, jag som brukar sova rätt länge när ja inte jobbar, Håller på å göra mig lite iordning nu. ska in till stan och fixa iordning naglarna, det ska bli skoj..  Det är väl det jag har planerat idag.  Funderar på att hitta på något roligt med min lillebror Mulle (samuel), som är 9 år. men vad kan man hitta på i uddevalla som en 9 åring tycker är kul? hm. någon som har nått förslag?


Ha en bra dag. Kram

Torp

Idag har jag varit på torp nästan hela dagen, Först var ja där med Amanda och sara, sen lite senare var ja där med mamma, imellan det var jag inne i stan och fikade tillsammans men de gammla gänget ja var med på torp plus rebecca också =)

det blev lite shopping, ja handla

En randig kofta från stadium
en ring från gina tricot
massa underkläder från lindex
en skinnjacka från Byoung
och ett par leopardleggings från B Young

Det var vip kväll på B young och syrran jobbar där så man fick ta en tripp dit och se va det hade att erbjuda =)

(bilder på det ja köpt kommer kanske senare om jag orkar.. )

Torp

kom precis hem från torp, Var där tillsammans med lillasyster och kusin, fika på Coffyroomer och fönstershoppa lite för morgondagen, för då är det ju löning, Men konstigt nog så såg jag faktist inte så mycket som jag var sugen på, lite konstigt. Men ska iallfall ta och boka tid för naglar, så en del pengar går ju på det.

Nu ska ja bara ta det lungt framför teven..

Dagens outfit

   

 

Body, Gina tricot
Short, Grina oxå.


Vet inte riktigt vad jaska ha för skor till =/ men men

Idag har jag en fläta i håret också =)

Dagens outfit

 

    

Favorit jeansen, vero moda
Linne, Gina tricot
klocka , tritoni


Idag

... har jag varit inne istan och kikat på Saras nya lägenhet, den var jätte mysig.. Sara skulle göra hårförlängning på en arbetskamrats dotter, blev jätte fint =)
efter det tog vi cyken ner till stan och käka thai mat, riktigt gott var det, Men nu när ja kom hem såg ja att  Mamma gjort tortelinigratäng, så va ju lite synd att ja käkade ute. Men men får ta och äta det imorgon istället.

Nu ska ja kika lite på teven och sen hoppa ner i sängen..

Ha det bra.. kram på er..

    

Mina små älsklingar

Här ligger mina små godingar och myser i soffan, Miranda ligger med den stora magen mitt i vädret, Om ca 4 veckor kommer de små liven, Jätte mysigt med valpar, Fast dom är väldigt jobbiga på morgonen, men men längtar massa tills dom kommer iallfall. ska bli mysigt.



Miranda och diza

Kräftskiva

Igår, Lördag var det kräftskiva. Men mycket goa vänner och bekanta.
vi sjöng och skrattde. drack och åt..


     

     

         

Vill tacka Katrine, Andre, och Sanna för en jätte trevlig kväll.

M.B disigne



     

Guld och Silver halsband

hemma nu..

Nu har jag kommit hem från Torp, Det blev en fika på cofferoomer som det alltid brukar bli om man är på torp, Åkte mest dit för att se om ja kunde hitta ett par spets leggings men det fans ju inte nån stans.. vill ju ha.. Men såg ett par jätte fina röda skorfrån eurosko, som jag nog kanske måste köpa vid löning, fast det är så mycket ja vill ha och så köpte ja ju ett par skor precis...



skorna som jag blev lite smått förälskade i.

God morgon

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig iordning för att åka till Torp med Rebecca, eller kanske jag ska ta en promenad, solen skiner ju.
Har suttit nu på morgonen och diskuterat hundar med min mamma, hon är lite tokig, skulle nog helst ha hela huset fullt av hundar. Vi har ju redan två men det tycker hon inte räcker. Hund och hund säger hon det är ju två accessoarer, hon är visserligen  tokig i accossoarer men hon vill något att jobba med också. Så hon letar och letar efter en vuxen Wheaten eller Fransk Bulldog, men hon är kräsen som bara den så det finns ingen som passar. Eftersom hon nu inte hittar någon vuxen så har hon lite smått börjat titta på en valp, men hon tycker att då måste ju någon vara hemma hela tiden. Jag  är hemma ropar jag för vem vill inte ha en valp, jag tar hand om den på dagarna. Vet Ni vad som händer då när lilla jag erbjuder min hjälteinsats. Hon fnyser och säger -ja eller hur, ska du gå upp tidigt på morgonen för att få en valp rumsren, lära den lite vardagshyfs osv. I det här hemmet har funnits hund under hela ditt liv säger hon och hur mycket jobb har du lägt ner på dem. Hmmm efter lite funderande måste jag nog inse att min kära mor har rätt, jag har alltid haft djur omkring mig men hur mycket ansvar har jag egentligen tagit. Jag gossar med dem ibland, de får åka med i väskan ibland och jag skulle verkligen sakna om de inte var runt mig. men annsvaret det tar min mamma, men det kommer jag aldrig att erkänna för det är ju så himla mysigt med en ny liten valp. Så nu ska vi lägga på opperation övertalning, tala om hur mycket jag ska hjälpa till, så kanske att det blir en liten valp.

Carolina Gynning

... hon är inte bara vacker , utan hon är rak och ärlig, hon säger vad hon tycker och tänker, det är skönt med folk som verkligen vågar vara sig själva, utan att bry sig om andras åsikter..



Underbara Carolina Gynning

läs hennes blogg
http://gynning.blogspot.com

Vad tycker ni om Carolina Gynning?


Dagens outfit




Jeans, hm
Topp, lindex
Armband, M.B disigne




Dagens outfit

   

Tubtopp, Gina tricot
halsband, Indiska
Shorts, hm
leggings, ?
gladiator sandaler, obs ( ej med på bilden )


Idag

... Jobbade jag som vanligt, När ja kom hem sommnade jag och sov en timme eller två, tills min kära kusin ringde och väckte mig, Hon och Tindra hade tråkigt, så vi åkte till torp och tog en fika på Cofferoomer

Tindra är en super söt liten busunge.. 

     

 

Nu ska ja nog ta och städa, inte alls sugen men det ser ut som F*n..

Dagens outfit.



  

Klänning, Gina trico
Jacka, Hm
Skjorta, Lindex
leggings, (vet ej varifrån)
Skor,bianco
Halsband, indiska
Amband, Mammas disigne

Ego bild



jobbat till 17.00 idag
Efter det  blev det sängen. känner mig helt slut efter allt jobbande, ska bli skönt
med lite ledighet nu, men sammtidigt jobbig att ja inte har några fler tider..

Nått kul som händer i veckan?


Lördags kväll

Utekväll med Cecilia. Vet inte va ja ska säga riktigt. Mycket galen kväll och jätte kul =)
( är jätte trött idag, så orkar inte skriva nått.. )

               

     

Bilder på Mig, Cecilia hennes kille Blerand, Dino och Rame.

Fredag

kvällen var lång och trevlig. Den började hemma hos mig tillsammans med Linda min lilla älskling som jag saknat så mycke, Vi käkade grillat och gjorde oss iorning sammtidigt som vi drack lite cider och lyssnade på musik.
Efter ett tag drog vi vidare in till stan där vi gick hem till Linnea, och såvar vi lite sociala med henne och lilla david. sen kom oxå en ny inflyttad pojkeoch hälsade på, för han hade inga vänner här i uddevalla =) efter åter ett par till cider och även en och annan öl bar det iväg till kullgrens, och det var najs som vanligt...

lite bilder från fredagen.

     
 


Där fick ni även en outfit bild.

tubtopp, gina trickot
kjol, lindex barnavdelning
skor, bianco

Städa.

städa städa varje fredag också varje jul, för det tycker jag är kul...
Stor städning, Hjälper mamma att städa lite, Har städat Vardasrumet, köket och hallen, När men väl kommer in i det så är det rätt kul att städa faktist. Kul när det blir fint =)

Vad har ni för er en fredag som denna? Nått kul som händer i kväll?

tevespel

igår kväll blev det tevespel tillsammans med Mikael och Axel i ljungkile, Det var allt kul, förutom att ja alltid förlora de va inte lika roligt.. men men.. =) trevliga pojkar å rätt söta faktist.. =)

Idag

..har jag varit inne istan och fixat med lite pengar, Sedan åkte jag och min syster till trop en sväng och shoppade lite ochså bjöd jag på en liten fika på cofferoomer, Jag tog en vaniljbulle och coca cola, Och Amandra en Chokladboll och kaffe,

Nått som ja tycker är lite konstigt är att när man har pengar så hittar man nästan inte nått man vill köpa, Men annars när man är pank så finns det massa. Här är lite bilder på mina köp idag..


         

Skor, Bianco
Jeans, Gina tricot
Topp, Lindex
Plånbok, Ålhens

Glad...

Nu äntligen har ja fått tillbaka mina skattepengar, och det känns så himmla kul, svävar just nu på rosa små moln och det bränner jätte mycket i fingrarna, Vill åka och shoppa massa fint nu! Tror att det blir en tur till Göteborg imorgon, för idag ska jag jobba till 22.00..

Ha en bra dag.

Godingar



Min Mirandas små bebisar..

   

Idag..

Jag har inte så mycket att skriva idag faktist. Jag har jobbat hela dagen, tar på krafterna känner jag, Men bara en vecka kvar nu. Sen Blir det sova. Och så vill ja se till att träffa min lilla Linda som ja inte träffat på jätte länge nu känns det som.  Saknar dig Linda.



   

Jag och min lilla party pingla. Saknar dig och tycker verkligen om dig jättemycket!


Armband





Ni får jätte gärna beställa om ni är intreserade eller har några frågon om smyckena, Kontakta mig på [email protected]

Hjärtan

Mycket poppulära sålts över 100 st i olika färger, till vänner och bekanta..



gjort av silvertråd och snäckor, fins även med sötvatenspärlor

100 kr

tenntråds armband



Tenntrådsarmband i rött.

Hör av er om ni är intreserade.


Vad vill jag?

Jo jag vill...

* Gå en utbildning till att bli Make up artist och frisör, Eller varför inte stailist?
* bli inredare hade också vart kul
* plugga vidare till nått, men vad f*n då? (känns dumt att plugga vidare till något man är osäker på)

ärligt talat ja vet inte vad ja vill, har mina drömmar som ingen verkar tycka är bra, sitter här med gråten i halsen. och allt känns skit. Va fan ska ja göra med mitt liv?



Mamma mia

Då har man varit och kollat på Mamma mia  tillsammans med Mamma, Amanda, Moster och Kusin. Har aldrig varit så intreserad av ABBAS musik men filmen var riktigt bra, Man satt med ett leende på lepparna under hela filmen. Skulle kunna gå och se den igen.. En riktig tjej film

Jag rekomenderar alla att se den (tjejer iallfall) om ni inte redan sätt den... 

Mys..

bland det bästa jag vet är närhet, Pussar och kramar känna ett par armar som håller om än, Hade ju varit jätte mysigt om ja hittade mig en kille så att ja kunde få känna det "alltid".. Men nu har ja inte det.
Men så ikväll träffade jag *pip* (vill inte nämna nått namn) och det var jätte mysigt, Vi tog hans bil till mollön, Kramades och pussades och hade det mysigt, tycker iallfall jag. Önska ja kunde få känna hans leppar mot mina hela natten lång, men tyvärr. Imorgon ska man ju upp och jobba, så istället för att mysa får jag ta och sova...

Är väldigt glad att ja träffa denna kille, just idag.

Godnatt och sov så gott alla blogg läsare.

Systemet

.. Var tvungen att åka och handla lite alkohol till på Lördag, det blev...

2 smirnoff
2 bacardi breezer
3 cube

Såå gott. är väldigt sugen på att öppna en nu.. Men nej!
får allt ta och vänta.. Längtar!


Kontakta mig

[email protected]

Idag

..har jag inte jobbat, och det har varit väldigt härligt med lite ledighet. Var en tur på torp tillsammans med Cecilia x2 vi tog oss en liten fika och kikade runt. Såg massa fint som ja ville ha..

Senare på kvällen blev det en tur till slussarna i trollhättan där jag pappa och min bror gick och kikade på lite bilar och motorcyklar, Mycket trevligt.
Lite bilder från min dag idag.


      
                 

Dagens outfit

   

Jeans, Veromoda (favorit jeansen)
Tubtopp, Gina tricot
Jacka, Hm
Gladiator skor, Coop
Halsband, Indiska
Tritoni klocka

M.B design


Här kommer ni så småning om se lite smycken..

Nu är det kvällen...

Idag har varit den segast dagen på länge, Jobbade dagen. När ja kom hem somna jag på sängen och vakna igen vid 19.00.. Sen var ju dagen förstörd.

Nu ska jag hoppa ner i min lilla säng. Och hoppas på att morgondagen blir lite bättre.
God natt på er alla  jag hoppas eran dag varit bättre.

Lördagens färgglada Elin



Byxor, Cubus
T shirt, Monki
kofta, Gina tricot'


Åkte in en sväng till stan där jag träffade min lilla söta Jessie.
Vi drog på en liten fest en sväng och så blev det kullgrens denna kvällen oxå. Men ja var helt nykter. känns bra. Träffade Sara också det var trevligt.


Fredags kvällen..

Jag och Cecilia satt i en park och drack lite gott. efter det drog vi vidare til kullgrens där jag tog mig en öl och
Cecilia en drink. Skulle upp och jobba lördag, så var tvungen att ta det lungt, men det blev inte så lungt =)
men det var en kul kväll..




              

Lite söta flummiga bilder på oss..











RSS 2.0