Lucia för ett årsen..

För ett år sen idag klockan 7.00 var jag på näl sjukhus. Jag skulle genomgå en käkoperation , det var planerat i 3 års tid, så det var ju verkligen en dag jag väntat på. Men när ja väl satt där på sjukhuset på sängkanten var det inte lika kul, mamma var med, hon satt på en stol mittemot mig. Mina tårar börja rinna, mamma krama mig, jag var rädd.


Efter en liten stund kom sköterskan in jag fick mig en tröja och så sa hon till mig att gå och duscha. Nu var det snart dags, efter ja duschat fick ja åka säng till operations salen, mamma följde med, men hon fick inte gå med hela vägen, jag börja gråta igen..


Inne i salen fick ja lugnande och lite allt möjligt, jag grät och grät. En av sjukpersonalen kom och höll mig i handen till jag somnade. Jag sov i 7 timmar och operationen höll på i 6 timmar, ja vakna upp på upp vaket av att fyra personer står och stirrar på mig, bland annat husain som opererade mig. Det första jag säger det är " jag kan bita riktigt "


Mins inte allt men ja sov mycket, när ja kom upp till rummet så höll pappa på att ta kort på mig, min läppar var som två prins korvar, Angelina Jolin kunde slänga sig i väggen.

Ja va ju lite små borta av all medicin, men vakna till av att ja var tvungen att spy, och ja spydde inte lite, massa blod, det var läskigt. Eftersom ja sov mestadels av den dagen så åkte pappa hem, jag var tvungen att ligga på sjukhuset själv, hade ju helst velat ha en extra säng så att nån kunde sova hos mig, men icke.


Dag nr 2, ville jag hem.. jag gillar inte sjukhus, tycker det är jobbigt, varför vet ja inte. Sjukpersonalen sa till mig om jag försöker äta och röra på mig så får ja nog åka hem dag 3, jag kämpade på, de var inte speciellt lätt men ja ville inte vara kvar. Dag två var också farmor och farfar och hälsa på, och min syster och mamma. .


Dag tre fick jag åka hem. Skönt.


Under en månadstid kunde jag inte riktigt äta, ingen julmat för mig alltså. Efter 3 månader fick ja börja tugga. Svullnaden var nere helt efter kanske 6 månader.


Det var den jobbigaste dagarna i mitt liv, ett rent helvete. Men de var de verkligen värt.


Kommentarer
Postat av: Yoji

Hur går det med att hitta en tilltänkt pappa till ditt framtida barn?

2008-12-13 - 17:05:56
URL: http://yoji.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åhh... Stackare. Men söt va du fast du va svullen som en ballong.

2008-12-13 - 19:04:59
URL: http://klackklack.blogg.se/
Postat av: anna

usch det lät jobbigt =/ skötn att det gick bra iaf!

2008-12-14 - 11:27:22
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Karin

tacktack:) från bikbok!

2008-12-14 - 11:35:59
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: SveaJ

sv: jag med, verkligen! :)

2008-12-14 - 12:25:09
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar; Oja, så himla bra låt :*

Fast jag orkar inte lyssna på den längre, lyssnat sönder den x>



Usch, det där lät jobbigt. Vad var orsaken till att du opererade käken?

2008-12-14 - 16:45:30
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: sheima

aww vad läskigt :( modigt gjort! har du bilder på innan operationen och efter?

2008-12-14 - 20:37:25
URL: http://modemix.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0